Αγίου Πνεύματος: Με άστατο καιρό η έξοδος των εκδρομέων-Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
NewsroomΑστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Έτσι, κυρίως το Σαββατοκύριακο, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κατά κανόνα στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν πρόσκαιρα τμήματα του νομού Αττικής. Επισημαίνεται ότι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και σε παράκτιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας τα φαινόμενα θα επιμείνουν.
Την Κυριακή θα επικρατήσουν ανάλογες καιρικές συνθήκες, με τα φαινόμενα να εντοπίζονται στις ίδιες περιοχές με το Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα η αστάθεια θα περιοριστεί κυρίως στη βόρεια χώρα.
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι οδήγησε στο μοιραίο καυγά – Οι τελευταίες εξελίξεις
Αρση μέτρων: Ανοίγουν παιδότοποι, λούνα παρκ και υπηρεσίες ευεξίας
Κούρεμα χρεών: Δώδεκα απαντήσεις για ρύθμιση σε έως 420 δόσεις
- Αλεπού πιάστηκε στα «πράσα» να εισβάλει στο Μέγαρο Μαξίμου
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου σε Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνω τον τρόμο σας λόγω Καρυστιανού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
- Βιολάντα: Έγγραφα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο από τις δεξαμενές προπανίου - Η διαπίστωση «μη συμβατότητας» από το 2020