Ελλάδα|19.06.2021 14:22

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο 32χρονος όταν πήγαν οι αστυνομικοί να τον πάρουν από το τρισάγιο

Newsroom

Στην κατάσταση που βρίσκεται η οικογένεια της Καρολάιν μετά την ομολογία του 32χρονου ότι αυτός της σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο, η οποία είναι πολύ κοντά με τη μητέρα του θύματος Σουζάνα.

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο 32χρονός στη θέα των αστυνομικών

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η φίλη της μητέρας του θύματος, έκανε αναφορές στο τι συνέβη όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί για να πάρουν τον καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας και να τον μεταφέρουν στην Αθήνα:

«Όταν πλησίασε ο πρώτος αστυνομικός, κάτι με παραξένεψε. Τον έπιασε από τον λαιμό κι εκείνος έκανε πίσω, προσπαθούσε να του πιάσει το χέρι και ο Μπάμπης το τράβαγε, πήγε να βγάλει το κινητό του αλλά ο αστυνομικός του είπε να το αφήσει γιατί έχει γίνει κάτι σοβαρό. Μην κάνεις κίνηση, άσε το κινητό, του είπε ο αστυνομικός και ο Μπάμπης απάντησε ότι θέλει να πάει στο τρισάγιο. Όχι αυτό είναι πιο σημαντικό, του απάντησε ο αστυνομικός. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός του είπε ότι συνελήφθη κάποιος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει. Και τότε πήγαν να του πιάσουν τα χέρια σαν να τον συλλαμβάνουν. Ωχ ωχ παίρνουν το παιδί, παίρνουν τον Μπάμπη, λέω εγώ».

Ερωτηθείσα για την οικογένεια του πιλότου αποκάλυψε: «Ο αδερφός του είναι σε σοκ, δεν μπορεί να το πιστέψει, είναι ακόμα εδώ στην Αλόννησο. Αν ξέρατε τους γονείς Είναι άγιοι, μορφωμένοι, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστούν. Όλα για τα παιδιά τους για τον Μπάμπη και τον Φώτη».

Όλες οι ειδήσεις

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι οδήγησε στο μοιραίο καυγά – Οι τελευταίες εξελίξεις

Αρση μέτρων: Ανοίγουν παιδότοποι, λούνα παρκ και υπηρεσίες ευεξίας

Εμβόλια mRNA: Δεν επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα – Μόσιαλος: Καταρρίπτονται οι μύθοι των αντιεμβολιαστών

Κούρεμα χρεών: Δώδεκα απαντήσεις για ρύθμιση σε έως 420 δόσεις

αστυνομικόςδολοφονίαΓλυκά Νεράαστυνομία