Ελλάδα|25.06.2021 13:00

Γλυκά Νερά - Σάλος: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος», λέει η Τένια Μακρή

Newsroom

Πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων προκάλεσε η αναφορά της Τένιας Μακρή σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, σχετικά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ ομολογία δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η Τένια Μακρή λοιπόν, κληθείσα να τοποθετηθεί για τη δολοφονία, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers».

Λίγες ώρες μετά την εξοργιστική ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου

Αξίζει να σημειωθεί πως η τοποθέτηση της κ. Μακρή ήρθε λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση της γνωστής συγγραφέα Χρυσηίδας Δημουλίδου η οποία θεωρούσε ότι «δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες». Μάλιστα η ίδια εκτίμησε πως ο 32χρονος «δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της... είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του».

Όλες οι ειδήσεις

Μετάλλαξη Δέλτα: «Καμπανάκι» στην κυβέρνηση για το φθινόπωρο – Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέα μέτρα

Μετάλλαξη Δέλτα κορονοϊού: Σε συναγερμό οι αρχές – Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Κατάρρευση κτιρίου στο Μαϊάμι: Τρεις οι επιβεβαιωμένοι νεκροί – 99 οι αγνοούμενοι

Καιρός – Καύσωνας: Καμίνι η χώρα, που θα σημειωθούν 40αρια

έγκλημαδολοφονίαΓλυκά ΝεράΤένια Μακρή