Ελλάδα|29.06.2021 12:47

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας

Newsroom

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα (28/6) τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, με τον διάσημο σταρ να φτάνει στο σετ που έχει στηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη ντυμένος στα λευκά. Τα πάντα είναι στημένα στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Ηρακλή στην περιοχή της Μίκρας, που για τις ανάγκες του πρώτου γυρίσματος της ταινίας μετετράπη σε γήπεδο του γκολφ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, ενώ οι προετοιμασίες στο χώρο είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί. Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου βρισκόταν γνωστό αυτοκίνητο αμερικανικής εταιρείας, ενώ εντός του σταδίου είχαν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις για το γήπεδο γκολφ. Τα γυρίσματα πήγαν καλά, και ο Αντόνιο Μπαντέρας υπέγραψε σε θαυμαστές του φανέλες του Ηρακλή με το όνομά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στο «The Enforcer», όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Σύμφωνα με το flix.gr ο Αντόνιο Μπαντέρας στην ταινία «The Enforcer» θα υποδύεται έναν μπράβο (ή και εκτελεστή) που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υπόκοσμου. Οταν θα ανακαλύψει ότι το αφεντικό του έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο πεδίο του ηλεκτρονικού sex trafficking κι ότι ανάμεσα στα υποψήφια θύματά της είναι ένα νεαρό κορίτσι που το έχει σκάσει από το σπίτι του, ο ήρωας θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να το προστατεύσει. Και όχι μόνο θα έρθει σε σύγκρουση με το αφεντικό του, αλλά και ολόκληρη την φονική εγκληματική οργάνωση την οποία βοήθησε ο ίδιος να χτιστεί.  Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Γ. Πίτερ Ιλιφ σεναριογράφο του πρωτότυπου «Point Break» ή του «Patriot Games».

Όλες οι ειδήσεις

Eμβόλιο: Ολοταχώς για τρίτη δόση από Σεπτέμβριο λόγω της μετάλλαξης Δέλτα – Τι μελετούν οι ειδικοί

Προνόμια εμβολιασμένων: Στο γήπεδο και με διαρκείας μόνο οι εμβολιασμένοι οπαδοί

Αλλαγές στα σχολεία: Οι 4 άξονες του «Νέου Αναβαθμισμένου Σχολείου»

Γαλάζιο … φλερτ στους 20ρηδες

Εθνική Πινακοθήκη: Βρέθηκε πίνακας του Πικάσο που είχε κλαπεί το 2012

ΘεσσαλονίκηΑντόνιο Μπαντέραςταινία