Ελλάδα|29.06.2021 16:28
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν εμβόλιο Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο
NewsroomΦιαλίδιο εμβολίου της Pfizer κλάπηκε από εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης, 29 Ιουνίου. Η κλοπή σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου.
Σύμφωνα με το Thestival, γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν, στις 10.40 το πρωί ότι έλειπε από τη θέση του το φιαλίδιο, με έξι δόσεις του mRNA εμβολίου. Σε άμεση καταγγελία του περιστατικού προχώρησε η διευθύντρια του εμβολιαστικού κέντρου στον Εύοσμο. Περιπολικό της ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε προανάκριση για να διαπιστωθεί πώς εξαφανίστηκε το φιαλίδιο. Πιθανότερο σενάριο των αστυνομικών είναι η κλοπή να έγινε από άτομο το οποίο βρέθηκε στο κέντρο υγείας με σκοπό να εμβολιαστεί.
Κορονοϊός: Σύσταση για εμβολιασμό των εφήβων 15 - 17 ετών από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού
Διαβάστε ακόμη
- Επίσπευση για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Εξετάζεται ακόμα και εξ αποστάσεως
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ο ψυχολόγος της Αντιγόνης λέει πως «είχε ενημερώσει την υπηρεσία της και είχε ζητήσει και μετάθεση»
- «Ράπισμα» του Ευρωκοινοβουλίου στην Τουρκία: Καταδικάζει τη «Γαλάζια Πατρίδα» - Παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
- «Ξεσκεπάστηκε» κύκλωμα που παρείχε παράνομα συνδρομητική τηλεόραση: Κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ