Δένδιας: Μήνυμα σε Τουρκία μέσω Κιέβου
NewsroomΣτην Οδησσό μετέβη ο υπουργός Εξωτερικών μετά τις επαφές που είχε το πρωί της Δευτέρας στο Κίεβο, στην Ουκρανία. Στην αρχή της επίσκεψής του στην Οδησσό, πόλη με μακραίωνη ελληνική παρουσία και σημαντική θέση στην ελληνική ιστορία, ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Μουσείο της Φιλικής Εταιρείας. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Ελληνικό Πάρκο της Οδησσού, σημαντικό αξιοθέατο και σύμβολο της ελληνικής ιστορικής κληρονομιάς της πόλης.
Επίσης, αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες
Η εφαρμογή του διεθνούς δικαίου σε κάθε περίπτωση αμφισβήτησης είναι ζήτημα αρχών, επεσήμανε εξάλλου από το Κίεβο, ο Νίκος Δένδιας κάνοντας λόγο για επίμονες, παράνομες και επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας
Όπως η Ελλάδα κατήγγειλε τη συμπεριφορά της Ρωσίας στην Κριμαία, έτσι κατήγγειλε και την κατοχή της Κύπρου και τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Η υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου είναι ζήτημα αρχών, σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών.
Κορονοϊός - Εμβολιασμός εφήβων: Ξεκινά για παιδιά από 15 έως 17 ετών
Γλυκά Νερά: Χαμογελαστός ο Αναγνωστόπουλος, «λες και πήγαινε κρουαζιέρα»
Hλεκτρονικός φάκελος οχήματος με στοιχεία στο gov.gr - Ανοίγει ο δρόμος για πρόστιμα
Μέσα Μεταφοράς: Στάσεις εργασίας σε μετρό και λεωφορεία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι
- Σοκαριστικό βίντεο από το τραγικό τροχαίο με δυο ανήλικους νεκρούς στη Μυτιλήνη - Η στιγμή που χάνουν τον έλεγχο της μηχανής
- Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ, οριακά δεύτερο το νέο κόμμα Τσίπρα - Τέταρτη η Καρυστιανού
- Ανείπωτη τραγωδία με σχολικό λεωφορείο στο Βέλγιο: Συγκρούστηκε με τρένο - Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους 2 ανήλικοι
- Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»