Ελλάδα|19.01.2019 17:26
Καιρός: Νέες χιονοπτώσεις, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη
NewsroomΝέο βαρομετρικό χαμηλό θα καλύψει τη χώρα και αναμένεται να φέρει μαζί του ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Τα έκτακτα φαινόμενα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα καλύψει μεγάλο μέρος της χώρας. Την Τρίτη (22/01) και την Τετάρτη (23/01) τα φαινόμενα είναι πιθανό να έχουν έντονο χαρακτήρα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα εκτός από τις βροχές και τις χιονοπτώσεις θα ευνοήσουν και τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, γεγονός που αναμένεται να καταστήσει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση και τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις
- Έρχονται απεργίες διαρκείας στα ταξί - Το υπουργείο παραπέμπει στο... μέλλον κρίσιμες ρυθμίσεις για ΕΙΧ με οδηγό
- Η «απειλητική» δήλωση του Ταλ Ντίλιαν που δυσκολεύει την κυβέρνηση, η επίθεση των Ουκρανών σε ελληνικό πλοίο και το κόμμα Τσίπρα που έχει ήδη προβλήματα
- Ο Τραμπ προβλέπει «πολύ κακό μέλλον» για το ΝΑΤΟ αν τα μέλη δεν βοηθήσουν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ