Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή
NewsroomΜεγάλη δασική πυρκαγιά μαίνεται μεταξύ Κάτω Πρίνας Μεραμπέλου και Μεσελέρων Δήμου Ιεράπετρας στην Κρήτη, κατακαίγοντας δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις, καθώς και ελαιώνες.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, το επίκεντρο της πυρκαγιάς βρίσκεται στη θέση Κορυφή Μπακαρά, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη και στο μέτωπο της φωτιάς έχουν σπεύσει όλες οι διαθέσιμες Πυροσβεστικές Δυνάμεις από το Λασίθι, καθώς και είκοσι οχήματα από το Ηράκλειο.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι «σπρώχνουν» το μέτωπο της φωτιάς προς τις τοπικές κοινότητες Μεσελέρων, Μακρυλιάς και Καλαμαύκας, με το έργο των πυροσβεστών να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Οι πυκνοί καπνοί είναι ορατοί από ολόκληρο τον Δήμο Ιεράπετρας.
Κορονοϊός: Ποιοι θα εμβολιαστούν με τρίτη δόση – Τι απάντησε η Βάνα Παπαευαγγέλου
Λιανεμπόριο: Εξετάζεται να λειτουργεί όπως η εστίαση - Click away για ανεμβολίαστους
Νέα μέτρα: Rapid test για ανεμβολίαστους εργαζόμενους - Κρίσιμα 24ωρα για Μύκονο
Βιασμός 2 ανηλίκων σε spa: Αυτός είναι ο 47χρονος κατηγορούμενος
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»