Ελλάδα|26.07.2021 11:37

Άνδρος: Σοβαρό τροχαίο με 7 τραυματίες - Στην εντατική ανήλικος

Newsroom

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Άνδρο με συνολικά 7 τραυματίες. Συγκεκριμένα, στο ένα όχημα επέβαιναν 3 ανήλικοι, με οδηγό έναν 17χρονο ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV και της Ευλαμπίας Ρέβη, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Μαζί του ήταν άλλοι δύο 14χρονοι. Ο 17χρονος έκανε προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που διερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Σε αυτό επέβαινε μια παρέα τεσσάρων ατόμων από 20 έως 25 ετών, με οδηγό έναν 22χρονο. Τα παιδιά πιθανότατα ήταν στο νησί για διακοπές.

Στην Αθήνα οι 7 τραυματίες

Αρχικά, και οι 7 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες όμως λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα. Ένας εξ αυτών είναι και ένας 14χρονος, ο οποίος είναι διασωληνωμένος στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων. Οι υπόλοιποι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Όλες οι ειδήσεις

Οδηγός επιβίωσης για τις διακοπές: Τα κόλπα των… επαγγελματιών, οι αναφορές των καταναλωτών και τα δικαιώματα

Κορονοϊός: Αυξάνονται οι εισαγωγές - Έκκληση για εμβολιασμό - «Κατεβάζει τον κίνδυνο θανάτου 100 φορές»

«Θα έχετε έναν γ@@@@@νο πόλεμο»: Πώς ο Τραμπ προσπάθησε να μείνει στη εξουσία μετά την ήττα – Κορυφαίος αμερικανός στρατηγός αποκαλύπτει 

Πανελλήνιες 2021: Μεγάλες ανατροπές φέτος, στις βάσεις του μισού μηχανογραφικού δελτίου

Χρίστος Δήμας: Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας

τροχαίοΆνδροςανήλικοςτραυματίες