Βόλος: Νεκρός βρέθηκε 31χρονος αγνοούμενος
NewsroomΝεκρός βρέθηκε λίγο μετά το πρωί της Πέμπτης, 29 Ιουλίου, στο Βόλο, ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης. Η σορός του άντρα, που ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε σε αποσύνθεση, από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Ο 31χρονος αγνοούνταν από τις 21 Ιουλίου, όταν και εθεάθη για τελευταία φορά κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μποτονάκης βρέθηκε νεκρός, κοντά στο σημείο όπου είχε στήσει την σκηνή του στην Γορίτσα. Το σημείο που βρέθηκε δείχνουν ότι έπεσε ή πήδηξε από τα βράχια.
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, ενώ σήμερα αναμένονται και οι γονείς του άτυχου νέου στο Βόλο από τη Θεσσαλονίκη.
Καιρός – Καύσωνας: Θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς την Πέμπτη – Οδηγίες προστασίας
ΕΝΦΙΑ: Πώς θα πληρωθεί ο φόρος από τον Σεπτέμβριο
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Έκαναν υπερπροσπάθεια αλλά τερμάτισαν στην 5η θέση Μπούρμπου και Κυρίδου
Ταξί: Δεν... κινήθηκαν ηλεκτρικά – Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος
- Dead butt syndrome: Η «σιωπηρή απειλή» της καθιστικής ζωής - Τι είναι και τι προκαλεί
- Φλόγα ελπίδας στη Βενεζουέλα: Βρέφος 18 ημερών επέζησε μέσα στα συντρίμμια για 32 ώρες - Συγκλονιστικές εικόνες
- Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα - Τι δείχνει η σύγκριση με την Ευρώπη
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γερμανία «λιώνει» με ιστορικές θερμοκρασίες - Χωρίς κλιματισμό σπίτια, τρένα και νοσοκομεία