Βόλος: Νεκρός βρέθηκε 31χρονος αγνοούμενος
NewsroomΝεκρός βρέθηκε λίγο μετά το πρωί της Πέμπτης, 29 Ιουλίου, στο Βόλο, ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης. Η σορός του άντρα, που ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε σε αποσύνθεση, από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Ο 31χρονος αγνοούνταν από τις 21 Ιουλίου, όταν και εθεάθη για τελευταία φορά κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μποτονάκης βρέθηκε νεκρός, κοντά στο σημείο όπου είχε στήσει την σκηνή του στην Γορίτσα. Το σημείο που βρέθηκε δείχνουν ότι έπεσε ή πήδηξε από τα βράχια.
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κάλεσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, ενώ σήμερα αναμένονται και οι γονείς του άτυχου νέου στο Βόλο από τη Θεσσαλονίκη.
Καιρός – Καύσωνας: Θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς την Πέμπτη – Οδηγίες προστασίας
ΕΝΦΙΑ: Πώς θα πληρωθεί ο φόρος από τον Σεπτέμβριο
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Έκαναν υπερπροσπάθεια αλλά τερμάτισαν στην 5η θέση Μπούρμπου και Κυρίδου
Ταξί: Δεν... κινήθηκαν ηλεκτρικά – Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος
- Η κυρία Όλγα είναι κάθε Πρωτομαγιά με το γαρύφαλλό της στο Σύνταγμα «επειδή δεν μπορούν να είναι οι 200»
- Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
- Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης - Είχε γράψει το «Χορεύοντας στη σιωπή»
- Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη «εκτόξευσε» αστυνομικούς - Τρομακτικό βίντεο