Καύσωνας: Σύσκεψη Χαρδαλιά - Χρυσοχοΐδη
NewsroomΕυρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής, στις 11.30 π.μ. υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λόγω καύσωνα.
Αντικείμενο της συνάντησης, ο βέλτιστος συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων και την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών του ισχυρού κύματος καύσωνα που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.
Επιπλέον, θα συμμετάσχουν οι περιφερειάρχες των 13 Περιφερειών της χώρας, εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και του ΔΕΔΔΗΕ.
Έρευνα ALCO: Το προφίλ των αρνητών των εμβολίων
Καύσωνας: Νέο εκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Θερμοκρασίες έως 44 βαθμούς
Πόθεν Έσχες: Ο «πλουσιότερος» και ο «φτωχότερος» πολιτικός αρχηγός
Νέα NOTAM από ΥΠΑ: PLF λίγο πριν την πτήση μπορούν να υποβάλλουν οι επιβάτες προς Ελλάδα
Κορονοϊος-ΑΠΘ: Ο ιός πάει παραλία τα Σαββατοκύριακα – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Στην παλιά του γειτονιά για πάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης: Κοσμοσυρροή, δάκρυα, τραγούδια και «αθάνατος» στη λαϊκή αγρυπνία
- Σοκ στον Κολωνό: Η στιγμή που ΙΧ παραβιάζει κόκκινο και εμβολίζει μοτοσικλετιστή
- Συναγερμός στη Γαύδο: Ανετράπη βάρκα με 77 μετανάστες - Ένας νεκρός, 25 αγνοούμενοι, 51 διασώθηκαν
- Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο: Ο Αλκέτ Ριζάι στο μικροσκόπιο για την άγρια συμπλοκή σε beach bar