Ελλάδα|07.08.2021 13:06
Φωτιά Κρυονέρι: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος 43χρονου
Σοφία ΦασουλάκηΑντιμέτωπος με το κακούργημα της πρόκλησης πυρκαγιάς σε δάσος από πρόθεση, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο κατ’ εξακολούθηση, είναι 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Κρυονέρι.
Ο 43χρονος διώκεται και σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και κατοχής βεγγαλικών. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Την ιδια ωρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα, στη γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως. Η κατηγορούμενη παραπεμφθηκε σε δική.
Φωτιά Εύβοια: Πύρινος όλεθρος και διαρκείς αναζωπυρώσεις - Εκκλήσεις για εναέρια μέσα
Διαβάστε ακόμη
- Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
- Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
- Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
- Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!