Ελλάδα|07.08.2021 13:06
Φωτιά Κρυονέρι: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος 43χρονου
Σοφία ΦασουλάκηΑντιμέτωπος με το κακούργημα της πρόκλησης πυρκαγιάς σε δάσος από πρόθεση, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο κατ’ εξακολούθηση, είναι 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Κρυονέρι.
Ο 43χρονος διώκεται και σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και κατοχής βεγγαλικών. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Την ιδια ωρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα, στη γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως. Η κατηγορούμενη παραπεμφθηκε σε δική.
Φωτιά Εύβοια: Πύρινος όλεθρος και διαρκείς αναζωπυρώσεις - Εκκλήσεις για εναέρια μέσα
Διαβάστε ακόμη
- Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
- «Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
- Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»