Ελλάδα|07.08.2021 15:16

Φωτιά - Πρόεδρος Πυροσβεστών: Δεν υπήρξε προπηλακισμός πυροσβεστών

Newsroom

Στη διάψευση της πληροφορίας που μεταδόθηκε από Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με προπηλακισμό πυροσβεστών από ομάδα αγνώστων στον κόμβο της Βαρυμπόμπης όπου είχε ξεσπάσει εκ νέου φωτιά, προχώρησε ο Πρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος μιλώντας στο Open.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τους προπηλακισμούς πυροσβεστών, ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε ότι δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη σχετική καταγγελία.

«Είναι καταδικαστέα η επίθεση που δέχτηκε το συνεργείο σας, δεν το συζητάμε. Όσον αφορά στους προπηλακισμούς που αναφέρετε, εξετάσαμε το γεγονός, δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα όχημα ότι έγινε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και συνέχισε: «Μπορεί να ήταν κάποια ομάδα άλλη, εθελοντική, μπορεί να ήταν ένα μικρό γεγονός που πήρε μεγάλες διαστάσεις».

Συμπληρωματικά, ο κ. Σταθόπουλος είπε ότι ακόμη και να έγινε το γεγονός, πρόκειται για κάτι που είναι πολύ λογικό. «Όταν του άλλου του καίγεται το σπίτι είναι λογικό να πει και κάποιες κουβέντες παραπάνω», τόνισε.

«Δεν κατακρίνουμε ούτε σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή αυτά τα πράγματα. Μέσα στο πλαίσιο είναι», σημείωσε στο τέλος.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Αττική: Σε ύφεση το μέτωπο στη Μαλακάσα – Συναγερμός για αναζωπυρώσεις, προβληματισμός για τους ανέμους

Φωτιά Εύβοια: Δραματική έκκληση κατοίκου από το Πευκί - «Σας παρακαλώ βοηθήστε - Καιγόμαστε - Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού»

Φωτιά:Η στιγμή της επίθεσης σε δημοσιογράφους και τεχνικούς του Open - «Aστυνομικοί έβλεπαν και δεν έκαναν τίποτα»

Φωτιά Εύβοια: Πύρινος όλεθρος και διαρκείς αναζωπυρώσεις - Εκκλήσεις για εναέρια μέσα

Φωτιά – Πατούλης: Καταγγελία για σχέδιο εμπρησμών

πυροσβέστεςφωτιάφωτιά τώραπροπηλακισμός