Ελλάδα|10.08.2021 09:56

Το καλάσνικοφ και άλλα αντικείμενα που είχε στο σπίτι ο 48χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Newsroom

Φωτογραφίες από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του 48χρονου που συνελήφθη μετά από την ένοπλη ληστεία στο Ρετζίκι της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 48χρονος τρομοκράτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Θεσσαλονίκης να κινείται οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν. Εκεί, κατά τους ελέγχους των αστυνομικών ανευρέθησαν 8.275 ευρώ, που προέρχονταν από τη ληστεία, πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ, 30 φυσίγγια και ασύρματος.

Αστυνομία

Σε βάρος του άνδρα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Αστυνομία

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Εύβοια: Ακόμη μια νύχτα αγωνίας – Διαρκείς αναζωπυρώσεις

Φωτιά: Η συγγνώμη, οι fast track ενισχύσεις και οι πολιτικές «φωτιές» που δεν θα σβήσουν εύκολα

Φωτιά: Τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Φωτιά Αρκαδία: Μεγάλο το πύρινο μέτωπο – Πέρασε μέσα από οικισμούς

στρατιωτικός οπλισμόςΘεσσαλονίκηΡετζίκιτρομοκράτης