Ελλάδα|10.08.2021 13:17

Φωτιά Εύβοια: Πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Newsroom

Βασικό θέμα σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παγκοσμίως είναι η καταστροφική πυρκαγιά που κατακαίει την Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα. Τα διεθνή ΜΜΕ με ανταποκρίσεις και εκτενή κείμενα σχολιάζουν τις καταστροφικές συνέπειες που αφήνουν πίσω τους οι φωτιέςτη μαζική φυγή των κατοίκων που εγκαταλείπουν τις εστίες τους αλλά και τις συνέπειες που αυτές έχουν στο περιβάλλον.

Η συγκλονιστική φωτογραφία της κυρίας Παναγιώτας που βλέπει τη φωτιά να κατακαίει το σπίτι της και το χωριό της είναι κυρίαρχη στα περισσότερα δημοσιεύματα με τον βρετανικό Guardian να την επιλέγει στο σημερινό του πρωτοσέλιδο που έχει τίτλο «Κλιματική κρίση: Αναπόφευκτο, πρωτοφανές και ανεπανόρθωτο».

Κυρίαρχο θέμα είναι οι φωτιές στην Εύβοια και σε άλλα διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN, το BBC, ο Independant, η Daily Telegraph, η Wall Street Journal και το Reuters. Εκτός από τη φωτογραφία της κυρία Παναγιώτας, που τράβηξε ο φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, οι εφημερίδες αποτυπώνουν και με άλλες συγκλονιστικές φωτογραφίες την καταστροφή.

Δημοσιεύματα από διεθνή ΜΜΕ

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά: Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου του Μητσοτάκη

Φωτιά: Αντικατάσταση Χρυσοχοΐδη, Χαρδαλιά ζητεί η Γεννηματά

Φωτιά Αρκαδία: Μεγάλο το πύρινο μέτωπο – Πέρασε μέσα από οικισμούς

Φωτιά Ilyushin Il-76: Τα θηριώδη ρωσικά αεροσκάφη που στέλνει η Ρωσία για τις πυρκαγιές

πυρκαγιάφωτιάφωτιά τώραδιεθνή ΜΜΕ