Ελλάδα|17.08.2021 18:45

Αφγανιστάν - Εurotopics: Άρθρο του ethnos.gr στη διεθνή επισκόπηση Τύπου από 30 ευρωπαϊκές χώρες

Newsroom

Το ethnos.gr βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων καλύπτοντας έγκαιρα και έγκυρα όλα τα μεγάλα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 

Τόσο μέσα από την ειδησεογραφία αλλά και τις αναλύσεις που δημοσιεύει κερδίζει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών αλλά και διεθνών οργανισμών.

Πολύ σημαντική επιβράβευση του ποιοτικού περιεχομένου του ethnos.gr αποτελεί η επιλογή άρθρου της ιστοσελίδας για την κρίση στο Αφγανιστάν, από το Eurotopics, την επισκόπηση του ευρωπαϊκού Τύπου 30 χωρών.

Το Eurotopics επικεντρώνεται καθημερινά στα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη και διαλέγει πώς παρουσιάζονται από σημαντικά ΜΜΕ ανάμεσα σε 30 χώρες της Ευρώπης. 

Την Τρίτη 17 Αυγούστου, το Eurotopics επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν στο οποίο είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του πλανήτη και για να παρουσιάζει όλες τις πτυχές του ζητήματος, επέλεξε 4 άρθρα από όλο τον ευρωπαϊκό Τύπο: ένα από την Ιταλία  (στην "Corriere della Sera"), δύο από την Τουρκία ( στην "Hürriyet" και στην "Birgün") και ένα από την Ελλάδα και το ethnos.gr

Πρόκειται για το άρθρο, «Αφγανιστάν: Eξηγήσεις και προοπτικές» στο οποίο ο Θεόδωρος Τσίκας, αναλύει τους λόγους για τους οποίους φτάσαμε στην κατάληψη της εξουσίας στο Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν και τι αναμένεται να συμβεί. 

Το Euro-topics είναι ένας πολύ σημαντικός οργανισμός που εδρεύει στη Γερμανία και δημοσιεύεται ταυτόχρονα στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Τουρκικά. Επικεντρώνεται σε σημαντικά θέματα για τα οποία παρουσιάζει τι γράφεται σχετικά στο σύνολο του Τύπου διαλέγοντας από τα δημοσιεύματα σε ΜΜΕ από 30 χώρες.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στα Βίλια Αττικής: Μάχη με αναζωπυρώσεις σε όλα τα μέτωπα

Κορονοϊός: 5 μπλόκα από Σεπτέμβριο στους ανεμβολίαστους

Ρωσία: Βίντεο από τη συντριβή αεροσκάφους Ilyushin έξω από τη Μόσχα

Πανελλήνιες 2021: Eως 27 Αυγούστου ανακοινώνονται οι επιτυχόντες και οι βάσεις εισαγωγής

ethnosΜΜΕΑφγανιστάν