Συνελήφθη στο Γαλάτσι ο ληστής των ντελιβεράδων
NewsroomΣυνελήφθη στο Γαλάτσι ένας 31χρονος γνωστός ως ο ληστής των ντελίβερι. Ο δράστης χρησιμοποιούσε δύο μηχανάκια, στα οποία είχε προσαρμόσει κουτί μεταφοράς προϊόντων, προκειμένου αυτά να παραπέμπουν σε οχήματα που χρησιμοποιούν οι διανομείς φαγητού και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, φορώντας χειρουργική μάσκα μιας χρήσης ή κράνος μοτοσικλετιστή.
Ως προς τον τρόπο δράσης του, πλησίαζε τα θύματά του στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην οποία πήγαιναν για παράδοση της παραγγελίας τους, προσποιούμενος τον διανομέα ή τον ένοικο διαμερίσματος, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους καταφέρνοντας παράλληλα να εισέλθει μαζί τους στην πολυκατοικία.
Αμέσως μετά τους παραχωρούσε την προτεραιότητα στη χρήση του ασανσέρ και τους περίμενε στην επιστροφή, όταν και θα είχαν εισπράξει το αντίτιμο της παραγγελίας. Κατά την έξοδο του διανομέα από το ασανσέρ τον απειλούσε με μαχαίρι και του αφαιρούσε τις εισπράξεις.
Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 19 περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν σε Κυψέλη, Γαλάτσι, Πατήσια, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο και Νέα Φιλαδέλφεια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Νέα μέτρα την Τρίτη: Περιορισμοί σε ανεμβολίαστους και 10 ευρώ επιβάρυνση ανά τεστ
Κορονοϊός: Τρίτη δόση με εμβόλια mRNA - Ποιοι θα κάνουν
Καμία σχέση το ισχαιμικό επεισόδιο με το εμβόλιο στον Νίκο Χαρδαλιά - Δήλωση από τον γιατρό του
- Οι επίμονες εισηγησεις στον Μητσοτάκη για εκλογές, η έγνοια για τον έλεγχο της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, ο τουρίστας των κομμάτων και ο Τσίπρας με τους μητροπολίτες
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή επηρεάζει τον κυβερνητικό σχεδιασμό
- Ο πόλεμος του ενστίκτου: Γιατί δεν λειτουργεί η στρατηγική του Τραμπ στο Ιράν - Οι δύο επιλογές που του έχουν μείνει
- Η «Πολιτική Αλλαγή» στο ΠΑΣΟΚ, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και το κλίμα ηρεμίας μέχρι την κάλπη