Φωτιές – Τριαντόπουλος στο OPEN: Δρομολογείται νέα πληρωμή για τους πυρόπληκτους σήμερα
NewsroomΣτις ενέργειες της κυβέρνησης για τη στήριξη των πυρόπληκτων, αναφέρθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN.
«Δόθηκαν περισσότερα 3,7 εκατ. ευρώ. Σήμερα δρομολογείται νέα πληρωμή μέχρι το μεσημέρι. Οι πόροι για την εκταμίευση ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ. Πληρώνουμε κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Θα είναι αρκετά περισσότεροι από αυτούς που πληρώθηκαν την Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος τόνισε πως είναι αυξητικός ο αριθμός των αιτήσεων από τους πυρόπληκτους για στήριξη. «Έχουμε χορηγήσει 30 tablet και θα έρθουν άλλα 30 για την διευκόλυνση των ανθρώπων. Δρομολογούμε ένα πενταψήφιο νούμερο που θα συνδέονται άμεσα με τους φορείς για να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι πυροπληκτοι».
Μια σειρά μελετών έχουν δρομολογηθεί για την επόμενη ημέρα, είπε.
Νέα μέτρα: Σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους – Τι θα ανακοινωθεί
Δολοφονία στη Μεσαρά Κρήτης: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η ελληνική αποστολή και το τηλεοπτικό πρόγραμμα
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της