Θεσσαλονίκη: Γλέντι στη Νέα Παραλία έπειτα… από τάμα
NewsroomΓλέντι στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Αυγούστου μπροστά από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς.
Αφορμή στάθηκε ένα… τάμα που είχαν κάνει Ρομά, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, το οποίο λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα 6χρονο παιδί. Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο πλακόστρωτο της παραλίας και με τη συνοδεία μουσικής, που «έπαιζε» από ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο «στρώθηκαν» στο χορό.
Όπως εξήγησαν στο GRTimes.gr, το ατύχημα είχε συμβεί πριν από περίπου ένα μήνα, όταν το παιδί τραυματίστηκε κατά την παράσυρσή του από όχημα.
Σήμερα, γιόρτασαν το γεγονός ότι το παιδί κατάφερε να σωθεί, κάτι για το οποίο μάλιστα, όπως είπαν, είχαν κάνει τάμα.
Βάσεις 2021: Τα κυριότερα χαρακτηριστικά – Η πορεία των Ιατρικών και των Νομικών σχολών
Εμβόλιο – Ιαπωνία: Δύο θάνατοι μετά από εμβολιασμό με Moderna
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκρέκας, Μπουκώρος, Παπακώστα, Σενετάκης - Αυτοί είναι οι 4 βουλευτές που διώκονται για τις παράνομες επιδοτήσεις
- Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έντιμοι πολιτικοί επί βδομάδες διασύρθηκαν - Ποιος θα ζητήσει συγνώμη;
- Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι