Mad Clip: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο
NewsroomΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Αυγούστου, όταν ο 34χρονος γνωστός τράπερ Mad Clip για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα, στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.
Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά πολύ κατάσταση. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλος επιβάτης.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οπού και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.
Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light απο το σημείο του τροχαίου.
Σχολεία - Κορονοϊός: Τα μέτρα που αποφάσισε η επιτροπή των ειδικών
Μεσσηνία: Όλα δείχνουν γυναικοκτονία - Η 42χρονη είχε καταγγείλει κακοποίηση
Κορονοϊός - Εμβόλια: Φρένο από ECDC για τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό
Αφγανιστάν: Χιλιάδες εγκαταλείπουν τη χώρα περπατώντας χιλιόμετρα μέσα στην έρημο
- Πώς κατέρρευσε μέσα σε λίγες μέρες η εκεχειρία και η Μέση Ανατολή βρέθηκε ξανά στο χείλος ενός ευρύτερου πολέμου
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συγκρούεται με το ΙΧ στα Χανιά και τουμπάρει
- Το Ισραήλ θέλει να αποκτήσει αρχαιολογικό θησαυρό της Βηθλεέμ - Τι είναι οι αρχαίες Δεξαμενές του Σολομώντα
- Ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο, 12.000 δολάρια και ο Sak Yiengjuntuek που έγινε viral