Ελλάδα|02.09.2021 14:25

Μεσσηνία - Γυναικοκτονία: Τον σύντροφο της 42χρονης αναζητούν οι αρχές ως βασικό ύποπτο

Newsroom

Μπορεί ακόμα να μην έχει ταυτοποιηθεί επίσημα η σορός που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, οι αρχές, όμως, εικάζουν ότι πρόκειται  για τη 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε με τον σύντροφό της σε αυτό το σπίτι. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία περιμένει για τυπικούς λόγους τα αποτελέσματα του DNA από τον ιατροδικαστή και φυσικά την ιατροδικαστική εξέταση που θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά στον δράστη της αποτρόπαιας γυναικοκτονίας, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία, οι έρευνες δείχνουν προς τον σύντροφο της 42χρονης, για τον οποίο έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, το προηγούμενο διάστημα είχαν σχηματιστεί δύο δικογραφίες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Κυπαρισσίας για ενδοοικογενειακή βία καθώς η γυναίκα είχε απευθυνθεί αρκετές φορές στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια για τη βία που τής ασκούσε ο σύντροφός της.

Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο άνθρωπος που πρέπει να αναζητήσουν ως υπαίτιο για το θάνατό της είναι ο σύντροφός της. Μάλιστα, από τον Φεβρουάριο που είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη της γυναίκας, οι αστυνομικές αρχές και το τοπικό αστυνομικό τμήμα είχαν κάνει μεγάλη έρευνα και είχε σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος του συντρόφου της. Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα όταν συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία να δούμε και την έκδοση του εντάλματος.

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: Ο Κρητικός, o Έλληνας, ο Οικουμενικός

Μίκης Θεοδωράκης: Δεν είπα ποτέ το Καραμανλής ή τανκς

Μίκης Θεοδωράκης: Όταν η Εντίθ Πιάφ ερμήνευσε την «Όμορφη Πόλη» στα γαλλικά

Μίκης Θεοδωράκης: Μια συζήτηση για όλα

Mad Clip: Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα

ΜεσσηνίαγυναίκανεκρήδολοφονίαΚυπαρισσία