Ελλάδα|22.01.2019 17:09

Τα αίτια θανάτου της 14χρονης από την Λαμία - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Newsroom

Φως στα αίτια του θανάτου της 14χρονης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ύστερα από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με αυτή, η διάχυτη περιτονίτιδα, εξαιτίας ρήξης στομάχου, είναι η αιτία θανάτου της ανήλικης κοπέλας από τη Λαμία

«Η νόσος (ρήξη στομάχου) εξελίχθηκε για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα» ανέφερε στο star.gr o ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του ανήλικου κοριτσιού.

Η ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία δύο ιατροδικαστών που όρισε η οικογένεια.

Αύριο, Τετάρτη, θα γίνει στη Λαμία η κηδεία της 14χρονης. Συγγενείς και συμμαθητές, θα της πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως, στις 12:00 το μεσημέρι.

Με απόφαση της οικογένειας, τα χρήματα, αντί στεφάνου, θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου το σχολείο, όπου πήγαινε η 14χρονη θα παραμείνει κλειστό. Εδώ και δύο ημέρες, το υπουργείο έχει στείλει ψυχολόγους στο σχολείο του κοριτσιού για να στηρίξουν τους συμμαθητές της.

Να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν τρεις γιατροί από το Νοσοκομείο Λάρισας μετά τη μήνυση που κατατέθηκε

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, «μετά τη μήνυση που κατατέθηκε την Κυριακή, συνελήφθησαν τρεις γιατροί από το νοσοκομείο Λάρισας. Απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι και υπάρχουν κάποιοι ισχυρισμοί σε αυτά που είπαν».

νεκρήνοσοκομείοΛαμίασκωληκοειδίτιδαανήλικη