Λαμία: Ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο 13χρονης μέσα στο νοσοκομείο
Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η 13χρονη κατέληξε το περασμένο Σάββατο μετά από μια εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στο ΓΝΛ.
Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έρευνα διεξάγει για το περιστατικό και η Εισαγγελία Λάρισας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθησαν για το περιστατικό δύο γιατροί, οι οποίοι λίγες ώρες μετά, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πάντως φως στα αίτια του θανάτου της 13χρονης αναμένεται να ρίξει η Ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται να γίνει παρουσία των δύο τεχνικών συμβούλων που όρισε η οικογένεια.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



