Ελλάδα|07.09.2021 12:53

Mad Clip: Πού οφείλεται το μοιραίο τροχαίο – Πραγματογνώμονας εξηγεί

Newsroom

Το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον  34χρονο τράπερ Mad Clip σχολίασε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδάς, κάνοντας λόγο για ένα «παράξενο τροχαίο».

Μιλώντας στην ΕΡΤ εξήγησε σχετικά ότι το ευκολότερο εφεύρημα στο εν λόγω περιστατικό είναι η απόδοση των αιτίων στην μεγάλη ταχύτητα. «Βλέποντας το βίντεο, όταν το αυτοκίνητο ολοκληρώνει την καμπυλόγραμμη δεξιά στροφή, το βλέπουμε να έχει μια ελάχιστη κλίση προς τα δεξιά και εν συνεχεία αμέσως προς τα αριστερά όπου χάνεται κατευθείαν ο έλεγχος», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Απέδωσε το συμβάν δε, είτε σε υπερδιορθωτικό χειρισμό προς τα αριστερά, είτε στο ότι κάτι συνέβη στον οδηγό.

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο

Το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραγουδιστή από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του Mad Clip έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και τον κόσμο να χειροκροτά. Ανάμεσά τους, οι τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, αλλά και ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 16:30 και μετά ο καλλιτέχνης οφηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Στην κηδεία παρέστησαν ακόμη η Ζόζεφιν, η Πέννυ Αγοραστού, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο ράπερ Light και ο Stan. Την ίδια ώρα, η πρώην κοπέλα του Mad Clip, Αρετή, έστειλε στεφάνι και το μήνυμά της ανατριχιάζει: «Στην αδερφή ψυχή μου». 

Οι γονείς του έστειλαν στεφάνι με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Στο λαυτρευτό μας παιδί». Η μητέρα του έφτασε στον ιερό ναό, υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα. 

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: Βγήκε η δικαστική απόφαση για την κηδεία του

Ανοιχτή η επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εκπαιδευτικούς και ιερείς – Τι είπε ο Οικονόμου

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Σκληρά μέτρα για ιδιώτες γιατρούς που δεν εμβολιάζονται – Πρόστιμα για πλαστά πιστοποιητικά και τεστ νόσησης

Καιρός – Μαρουσάκης: Πρέπει να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα σιγά σιγά

Μετάλλαξη Δέλτα: Μικροσταγονίδια τη μεταφέρουν έως 4 μέτρα

τροχαίοMad Clipπραγματογνώμοναςταχύτητα