Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 27χρονος έξω από παράπηγμα
NewsroomΣε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί έξω από παράπηγμα, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έφερε τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης όπου αύριο θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του.
Στον ρουχισμό του βρέθηκε έγγραφο με στοιχεία ταυτότητας που αντιστοιχούν σε 27χρονο Μαροκινό, πλην όμως, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, θα ακολουθήσει δακτυλοσκοπική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστεί αν αυτό ανήκει στον ίδιο. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Μπλόκο στους ανεμβολίαστους: Όλα τα νέα μέτρα για καφέ, μπαρ και κλειστούς χώρους
Μίκης Θεοδωράκης: Ο «αθάνατος» Έλληνας πέρασε στην αγκαλιά της κρητικής γης
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: To crash test στα σχολεία και οι δύο κρίσιμες ημερομηνίες
Αμπελόκηποι - Πυροβολισμοί κοντά στη ΓΑΔΑ: Σε σοβαρή κατάσταση ο τραυματίας
Ράλι Ακρόπολις: Άνοιξε η αυλαία με... γκάζια στην Πλατεία Συντάγματος - Νικητής ο Οζιέ
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»