Ελλάδα|13.09.2021 07:53

Καιρός - Μαρουσάκης: Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα

Newsroom

Με καιρό που μας βάζει για τα καλά στη φθινοπωρινή περίοδο θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Συγκεκριμένα, αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, ενώ στην περισσότερη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με κατά τόπους πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα έχουν βόρειες διευθύνσεις και θα πνέουν με εντάσεις 4 με 5 μποφόρ που στο κεντρικό Αιγαίο μπορεί να φτάσουν έως και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τις μεσημβρινές ώρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας στους 30 -32 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο καιρός ανά περιοχή - Η πρόγνωση του  meteo.gr 

Πρόσκαιρες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και σε περιοχές της Εύβοιας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 31, στην Ήπειρο από 12 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 28, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

Όλες οι ειδήσεις

Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Μητσοτάκης σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές: Οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα

Γκάζι: Ένοπλη επίθεση με τρεις τραυματίες στον σταθμό του Μετρό

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει

Νέα σχολική χρονιά: Τα μέτρα ασφαλείας – Όσα πρέπει να ξέρουν γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί – Τι ισχύει με τα τεστ

βροχέςθερμοκρασίαάνεμοικαταιγίδεςκαιρός