ΣτΕ: Ανοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 950 συνοριοφυλάκων
Σοφία ΦασουλάκηΑνοίγει ο δρόμος για την πρόσληψη 950 συνοριακών φυλάκων με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση των κρατικών αεροδρομίων, στην φύλαξη των κέντρων κράτησης αλλοδαπών και στην συνοριακή φύλαξη, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο προϋπολογισμός
Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο είχε κατατεθεί για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία.
Η πρόσληψη των 950 συνοριακών φυλάκων θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατά 27.823.000 ευρώ ετησίως.
Σχολεία: Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς διαμαρτύρονται για τα μέτρα με συλλαλητήριο
Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος για πανδημία: Φοβόμαστε τον Οκτώβρη και κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα
Σκρέκας: Από 1 έως 2 ευρώ τον μήνα η αύξηση στο ρεύμα
Ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας - Με βαρύ οπλισμό οι δράστες
- Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
- «Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
- Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
- Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή