Ελλάδα|21.09.2021 14:53

Θύμα κλοπής γνωστός ποδοσφαιριστής της Super League: Άγνωστοι του πήραν το αμάξι

Newsroom

Θύμα κλοπής έπεσε τη νύχτα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, γνωστός άσος μεγάλης ομάδας ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή που παίζει στην Super League, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι δράστες έκλεψαν το αυτοκίνητό του από το σπίτι όπου ζει στη Γλυφάδα

Κλοπή στη Γλυφάδα: Τι ψάχνουν οι αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλοπή καταγγέλθηκε γύρω στις δύο πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν και στη συνέχεια να αρπάξουν το πολυτελές αυτοκίνητο από την πυλωτή πολυκατοικίας. Το πιο πιθανόν είναι να μην είχαν ιδέα ότι το συγκεκριμένο όχημα ανήκει στον γνωστό άσο που παίζει στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες.  

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση άμεσα μετέβησαν στο σπίτι στη Γλυφάδα και από εκεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναζήτησε και συνέλεξε στοιχεία που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των κακοποιών. Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν οπτικοακουστικό υλικό προκειμένου να οδηγηθούν στην ταυτότητα των δραστών, αλλά και να αποσαφηνίσουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε η κλοπή.  Αναμένεται, μάλιστα, να αναζητήσουν υλικό και προηγούμενων ημερών, ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν πράγματι ο γνωστός ποδοσφαιριστής έπεσε τυχαία θύμα ή τον παρακολουθούσαν και ανέμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον κλέψουν.  

Όλες οι ειδήσεις

Εμβολιασμός: Όλο και πιο κοντά η τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό – Οι θέσεις των ειδικών

Φωτιά στη Νέα Μάκρη: Πώς φέρεται να κινήθηκε ο εμπρηστής - Μικροεστίες στην περιοχή

Κλιμακώνει την ένταση η Άγκυρα: Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας

100 και 120 δόσεις: Πώς θα ενταχθείτε στη ρύθμιση - Οι προϋποθέσεις

«Πόλεμος» εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων στους χώρους εργασίας

αυτοκίνητοποδοσφαιριστήςκλοπή