Ατύχημα με καρτ στην Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 6χρονος Φώτης - Το συγκινητικό μήνυμα
NewsroomΕυχάριστα τα νέα που έρχονται από την Πάτρα, όπου έγινε το ατύχημα με καρτ. Ο 6χρονος Φώτης αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει μόνος του. Την είδηση της αποσωλήνωσης μετέφερε o διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.
Το αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται τώρα στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, με τους θεράποντες ιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο κεφάλι.
Νωρίτερα, ο κ. Ηλιάδης είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη συγκινητική κίνηση συμμαθητών του 6χρονου, που έστειλαν ζωγραφιές για να εμψυχώσουν με αυτή την ενέργεια τον φίλο τους.
ΔΕΗ: Ανακοινώνει αύξηση 750 εκατ. ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου
«Το έκανε από μεγάλη αγάπη» - Τι λέει ο πατέρας του δράστη μετά τη γυναικοκτονία στη Ρόδο
Δήμαρχος Συκεών στο ethnos.gr: Χρυσαυγίτες μέσα από τις φυλακές κινούν τα νήματα των αντιεμβολιαστών
Το αντίο του Τσίπρα στη Μέρκελ - Η εξομολόγηση και το δείπνο σε ψαροταβέρνα του Πειραιά
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες