Ελλάδα|06.10.2021 20:03

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Σταδίου

Newsroom

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου της Alpha Bank στην οδό Σταδίου 40.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επρόκειτο για μια μικρή εστία σε δωμάτιο του υπογείου που εκδηλώθηκε πιθανότατα σε μπαταρίες αλλά λόγω του πολύ πυκνού καπνού οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν δυσκολίες γι αυτό χρειάστηκε η επέμβαση και δυο ειδικών οχημάτων για την απομάκρυνση του καπνού.

Nωρίτερα, η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική στο κέντρο της Αθήνας από τον καπνό που προήλθε μετά τη φωτιά που ξέσπασε

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός από τον πυκνό καπνός που άρχισε να βγαίνει λίγο πριν τις 17:00 από το υπόγειο του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 40 στην Αθήνα, όπου στεγάζεται η Alpha Bank.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Αυτή την ώρα τα συνεργεία της Πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο έχουν βάλει ειδικό μηχάνημα για την απομάκρυνση του καπνού από τον χώρο του υπογείου προκειμένου να εντοπίσουν την πηγή- γιατί εστία πυρκαγιάς δεν έχει βρεθεί. Εκτιμάται ότι πρόκειται πιθανότατα για κάποιο βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστές αλλά αυτό θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση του έργου των πυροσβεστών.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Στο τόπο του συμβάντος επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Όλες οι ειδήσεις

Lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας τέλος: Ελεύθερα οι εμβολιασμένοι στην εστίαση

Νίκος Παλαιοκώστας: Αποφυλάκιση για τον βαρυποινίτη - Το σκεπτικό της απόφασης

Διερευνητικές επαφές Ελλάδας - Τουρκίας: Κράτησαν λιγότερο από 2 ώρες

Νέα τροπή στο θάνατο Βαλυράκη: «Δέχθηκε 15 χτυπήματα»

πυρκαγιάφωτιάΣταδίουπυροσβεστική