Ελλάδα|30.10.2018 22:52

Νέα επίθεση σε λεωφορείο από αγνώστους

Newsroom

Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν υπήρξε τραυματισμός, σε αντίθεση με το περιστατικό της Δευτέρας, στο οποίο μια 27χρονη τραυματίστηκε ελαφρά.

Η κοπέλα επέβαινε στο λεωφορείο Α2 που εκτελεί το δρομολόγιο Ακαδημία - Βούλα, όταν προχθές κατά τις εννέα το βράδυ άγνωστοι πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα την ώρα που το όχημα κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν τα τζάμια και τα γυαλιά να τραυματίσουν στο πρόσωπο την 27χρονη.

Οπως είναι φυσικό, αναβρασμός επικρατεί ανάμεσα στους οδηγούς και τους επιβάτες λεωφορείων από τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων τα οποία έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς κινούνται σε κεντρικούς και μη οδικούς άξονες.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν σημειωθεί συνολικά 17 επιθέσεις σε λεωφορεία σε Ασπρόπυργο, Λιόσια, Αγίους Αναργύρους και λεωφόρο Συγγρού. Κατά τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι 12 από το σύνολο των επιθέσεων έχουν καταγραφεί στη Δυτική Αττική.

Ωστόσο, το γεγονός ότι υπάρχουν κρούσματα και σε άλλες περιοχές και μάλιστα κάποια «χτυπήματα» έχουν γίνει ακόμη και πριν τις οκτώ το βράδυ έχει θορυβήσει τις Αρχές.

λεωφορεία