Ελλάδα|13.10.2021 11:10

Γκόρντον Ράμσεϊ: Το ταξίδι του εκρηκτικού σεφ στην Αθήνα και η διαφωνία για τα σουβλάκια on camera

Newsroom

Στη χώρα μας βρέθηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ για τη νέα του εκπομπή, παρουσιάζοντας τα γαστρονομικά μυστικά της Ελλάδας και για χάρη της δουλειάς του δοκίμασε κοκτέιλ ελληνικής σαλάτας, σουβλάκι ενώ έτρεξε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ονειρικές γεύσεις 

Ο διάσημος Βρετανός σεφ ταξίδεψε στην Κρήτη, όπου μαγεύτηκε από τον κόκκορα με τις χυλοπίτες, τη Σαντορίνη αλλά και τα Μετέωρα. Στο πλευρό του βρέθηκαν οι συνάδελφοί του Τζίνο ντ’ Ακάμπο Φρεντ Σιριέ.

Οι τρεις άνδρες κατέληξαν στην Αθήνα και αφού βρέθηκαν στο Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, επισκέφθηκαν ένα σουβλατζίδικο.

Τη στιγμή που ο Ράμσεϊ και η παρέα του βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του μαγαζιού για να δουν πώς τυλίγονται τα σουβλάκια, ο Ιταλός σεφ αποκάλεσε το τυλιχτό σουβλάκι κεμπάπ εξαγριώνοντας τον Έλληνα συνάδελφό τους. Όταν μάλιστα ο Έλληνας αποκάλεσε τον Ιταλό «pizza boy», ο τελευταίος κάλεσε τους Έλληνες για μία μονομαχία για το καλύτερο σουβλάκι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: Γιατί είναι πολύ ψηλός ο αριθμός θανάτων στην Ελλάδα – Τι λέει στο ethnos.gr ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Γιάννης Κιουμής

Γονείς Κατσίφα αποκλειστικά στο ethnos.gr: Ζητάμε δικαιοσύνη - Δεν υπάρχει πόρισμα

Κεγκέρογλου για Γεννηματά στο OPEN: Να παγώσουν εκ των πραγμάτων οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου

Σεισμός στην Κρήτη: Φόβοι για ενεργοποίηση κι άλλων ρηγμάτων – Ενδεχόμενο να μην ήταν ο κύριος

Κλιματική αλλαγή: Πώς θα είναι ο Πειραιάς και η Θεσσαλονίκη στο μέλλον

μάγειραςσουβλάκιΓκόρντον Ράμσεϊ