Ατύχημα σε πίστα motocross σε Γιαννιτσά: Συνελήφθησαν ο 16χρονος αναβάτης και ο υπεύθυνος του αγώνα
NewsroomΔύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών, στην Πέλλα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό δύο θεατών.
Σύμφωνα με το voria.gr, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα.
Πώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι σοβαρά τραυματίστηκαν δύο θεατές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το ατύχημα σημειώθηκε τη στιγμή που αναβάτης μοτοσικλέτας επιχειρούσε άλμα αλλά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του να προσκρούσει στην προστατευτική περίφραξη. Στο σημείο της πρόσκρουσης υπήρχε μεταλλική κολώνα η οποία έπεσε πάνω στους θεατές. Οι δύο τραυματίες, 16 και 27 ετών, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Μποναμάς ως 900 ευρώ σε νοικοκυριά - Ποιοι οι δικαιούχοι για μέρισμα
Squid Game: Ερευνούν μηνύματα - πρόσκληση σε πραγματικά «παιχνίδια θανάτου» στην Ελλάδα
Εμβόλιο mRNA για καρκίνο σε 2 με 3 χρόνια - Αισιόδοξοι οι επιστήμονες της BioNTech
Κακοκαιρία: Ιανός, Αθηνά, Μπάλλος - Καταιγίδες που ρήμαξαν, παλιά ιστορία στον τόπο μας η καταστροφή
- Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
- Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
- Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
- Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος