Ελλάδα|18.10.2021 15:08

Αλέξης Κουγιας μετά το σοβαρό τροχαίο: «Βρήκα σε μια λίμνη νερού» - Είχε ίδιο αμάξι με του Mad Clip

Newsroom

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αλέξης Κούγιας, την περασμένη Παρασκευή (15/10). Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθυνόταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ΑΕΛ, Ηλία Φυντάνη, όταν συνέβη το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητό του να υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Μου έσωσε, όμως, τη ζωή. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Πρωινό». «Είναι ένα αυτοκίνητο 4x4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Πήγαινε με 2.500 στροφές, πρόσεξα πάρα πολύ. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» πρόσθεσε.

Φωτογραφίες από το Ι.Χ. του Αλέξη Κούγια προβλήθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. «Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δέντρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου». 

Όλες οι ειδήσεις

Βρετανία: Τέλος τα... Μαρτίνι για την Ελισάβετ - Οι γιατροί τής απαγόρευσαν το αλκοόλ

Λευτέρης Λαζάρου για την απάτη μέσω Facebook: «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Μαραβέγια: «Ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι»

Mad ClipτροχαίοΛάρισαΑλέξης Κούγιας