Ελλάδα|18.10.2021 21:14

Με 200 χιλιόμετρα στην Αλεξάνδρας με μποτιλιάρισμα: Viral βίντεο η διαδρομή προς «Παίδων»

Newsroom

«Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους», λέει ο πατέρας του παιδιού. Και το βίντεο από αυτή τη διαδρομή αγωνίας πλέον έχει γίνει viral και κάνει το γύρω των social media. Είναι η γεμάτη αγωνία προσπάθεια των αστυνομικών για να σώσουν ένα  παιδί μόλις δύο ετών, το οποίο είχε πάθει αλλεργικό σοκ και δεν  είχε τις αισθήσεις του.

Διαδρομή αγωνίας στο μποτιλιάρισμα της Αθήνας

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ανοίγουν μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας, ώστε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει από τον Κολωνό μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εγκαίρως. Χαρακτηριστικό της τεράστιας προσπάθειας των αστυνομικών είναι ότι το ασθενοφόρο έφθασε στο νοσοκομείο μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

T

Πατέρας παιδιού: Στήθηκε γέφυρα ζωής

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε τις στιγμές, λέγοντας: «Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου πως το παιδί δεν αναπνέει, έχει γίνει μπλε και έχει χάσει την επαφή με το περιβάλλον». «Όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ και το 100, στήθηκε μια γέφυρα ζωής, την οποία διέσχισαν οι δυνάμεις ασφαλείας σε λιγότερο από 10 λεπτά, φτάνοντας και σε ταχύτητες των 180-200 χιλιομέτρων την ώρα».

Οι γιατροί ανέλαβαν το παιδί και το συνέφεραν και ο πατέρα του είπε: «Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά».

Όλες οι ειδήσεις

Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Μεγάλη αποδοχή της ελληνογαλλικής συμφωνίας, ανησυχία για οικονομία - Σταθερή πρωτιά της ΝΔ

Πυρκαγιά Μάτι: Δίωξη για πλημμελήματα σε βάρος του Βασίλη Ματθαιόπουλου

Κόλιν Πάουελ: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τα πολιτικά κόμματα

Κλιματική Αλλαγή: Ποιες οι ευάλωτες πόλεις στην Ελλάδα - Πού κινδυνεύουν οι καλλιέργειες

βίντεονοσοκομείο ΠαίδωνΕΛΑΣ