Ελλάδα|19.10.2021 19:59

Τραγωδία στην Κρήτη: Πώς προσπάθησε να σώσει τα εγγόνια και βρέθηκε νεκρός

Newsroom

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από παραλία στις Γούβες στο Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος προσπαθώντας να διασώσει τα δύο εγγόνια του στη θάλασσα, έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγωδία συνέβη λίγο πριν τις 17.00, όταν ο ναυαγοσώστης στην παραλία των Γουβών είδε μέσα στη θάλασσα τον άνδρα με τα δυο εγγόνια του να παλεύουν με τα κύματα. 

Αμέσως βούτηξε σώζοντας τα δύο παιδιά και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τον παππού, δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Σκάφος του Λιμενικού μετέφερε στο λιμανάκι των Γουβών Ηρακλείου στην Κρήτη τον νεκρό με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα δύο παιδιά, ηλικίας 7 και 8 ετών ανασύρθηκαν άμεσα και διασώστες του ΕΚΑΒ τα μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται προληπτικά.

«Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η σορός του παππού, ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών νοσηλεύονται προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου», δήλωσε ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης. 

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: 3.739 κρούσματα σήμερα, 29 θάνατοι, 356 διασωληνωμένοι

Rapid test σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ιδιωτικό τομέα - Το ΦΕΚ με τα μέτρα

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε από πνιγμό μπροστά στα εγγόνια του

Μπαχτσελί: Ύπουλη και κρυφή η συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας - Οι ΗΠΑ πολιορκούν την Τουρκία

ΚρήτηπνιγμόςΛιμενικό ΣώμαασθενοφόρονεκρόςΕΚΑΒ