Ελλάδα|21.10.2021 12:17

Χωριό στη Νάουσα με υπερ-διασπορά κορονοϊού: Ο νονός της νύφης διαψεύδει ότι το ζευγάρι νοσούσε

Newsroom

Νέα δεδομένα έρχονται στη δημοσιότητα για τον γάμο στο χωριό Επισκοπή στη Νάουσα που φέρεται να αποτελεί την πηγή πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή. 

Ο νονός της νύφης, Μάνος Τσακαλίδης, μιλά για τον γάμο στη Νάουσα που φαίνεται να έγινε αιτία για να γεμίσει ολόκληρο το χωριό με περισσότερα από 300 ενεργά κρούσματα κορoνοϊού. Ο κ. Τσακαλίδης  δεν κόλλησε κορονοϊό παρότι βρισκόταν στο γάμο. Όπως είπε στον ANT1, είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και αυτό τον προστάτεψε. Ωστόσο, συμπλήρωσε, πως οι υπόλοιποι καλεσμένοι που είχαν εμβολιαστεί, νόσησαν.

Παράλληλα, είπε, πως αυτή την περίοδο στο χωριό Επισκοπή που έλαβε χώρα και ο γάμος, εργάζονται πολλοί εργάτες στα χωράφια για τη συγκομιδή ακτινιδίων και όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «δε γίνεται πουθενά έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού», ενώ πρόσθεσε πως στην Ημαθία το ποσοστό των ανεμβολίαστων πολιτών είναι μεγάλο.

Ο κ. Τσακαλίδης διέψευσε πληροφορίες που θέλουν το ζευγάρι να έχει πυρετό την ημέρα του γάμου, υπογραμμίζοντας πως βρισκόταν στο σπίτι της νύφης την ημέρα του γάμου καθώς είναι κομμωτής και είχε πάει για να τη χτενίσει. «Τα παιδιά ήταν υγιέστατα», τόνισε και διευκρίνισε πως «νόσησαν 2-3 ημέρες μετά τον γάμο».

Σημειώνεται πως το χωρίο της Επισκοπής, έχει περίπου 1.900 μόνιμους κατοίκους, Από αυτούς οι 100 νοσούν αυτή τη στιγμή.

Όλες οι ειδήσεις

Επίθεση με βιτριόλι – Εισαγγελέας: Προτείνει ενοχή της Έφης Κακαραντζούλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κορονοϊός: Τρομάζουν έκρηξη κρουσμάτων και στασιμότητα σε εμβολιασμούς – Προτάσεις για παρέλαση χωρίς θεατές στη Β. Ελλάδα

Ασπρόπυργος – Χωματερή υγειονομική βόμβα: Αναδύονται τοξικοί καπνοί από το έδαφος

ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου φέρνει(;) την… αλλαγή στη μάχη για την ηγεσία

Κινητή τηλεφωνία: Μείωση τέλους στο 10% και κατάργηση για νέους έως 29 ετών

ΚορονοϊόςκρούσματαΝάουσαγάμος