Ελλάδα|25.10.2021 14:31

Δολοφονία Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Σοφία Φασουλάκη

Τον δρόμο για τις φυλακές πηρε ο 20χρονος που την περασμένη Τετάρτη κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του στο Αιγάλεω με μία μαχαιριά στο λαιμό.

Ο κατηγορούμενος δεν απολογηθηκε επί της ουσίας, ζητωντας να διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής καθώς σύμφωνα με τους δικηγόρους του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογικη κατάσταση ενώ, επιπλέον, οι δικηγόροι του δεν εχουν κάνει ακόμη όλη τη δικογραφία προκειμένου να ενημερωθούν.

Επιπλέον, από την πλευρά των συνηγόρων του, κατατέθηκε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς, όπως επισημαίνουν, ο 20χρονος δεν έχει καταλάβει την πράξη για την οποία κατηγορείται.

Τι είπε ο άλλος γιος της άτυχης γυναίκας

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του άλλου γιου της άτυχης γυναίκας από το Αιγάλεω που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, λίγο μετά τη δολοφονία. «Είδα πολλά αίματα στα πλακάκια και μετά είδα μες στα αίματα τη μάνα μου, ήταν μια λίμνη» ανέφερε στον ALPHA και πρόσθεσε πως πάγωσε από το θέαμα και δεν μπορούσε ούτε να πάρει τηλέφωνο να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρότερος αδερφός του είχε απειλήσει με μαχαίρι πρόσφατα ξανά τη μητέρα τους, λέγοντας πως θα τη σκοτώσει, κάτι που του εκμυστηρεύτηκε η ίδια άτυχη μητέρα ενώ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο 20χρονος προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

«Ίσως τη μισεί; Ίσως έχει ψυχολογικά; Έλεγε θα τη σκοτώσει και μετά τα υπόλοιπα παιδιά. Μπορεί να ξανά έρθει, δεν ξέρω» εξήγησε ο νεαρός.

Όλες οι ειδήσεις

Φώφη Γεννηματά: Πέθανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Πέραμα - Δικηγόρος τραυματία: Ο 20χρονος νεκρός δεν οδηγούσε - Οδηγός ο 15χρονος που αναζητείται

Έγκλημα στην Κηφισιά: Εισαγγελέας για τις καταγγελίες ότι είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία για τον 40χρονο και αδιαφόρησε

Τουρκικές υπερπτήσεις: F-16 πέρασαν πάνω από Ανθρωποφάγους και Μακρονήσι

δολοφονίαμητέραΑιγάλεω