Ελλάδα|01.11.2021 14:42

Βίντεο ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε ο νεαρός οδηγός στον ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Θλίψη και οργή στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 47χρονου διανομέα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός, το βράδυ του Σάββατου. Βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, από κάμερα ασφάλειας καταστήματος στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα, δημοσιεύει τo Οpen και σε αυτό φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος εκινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αφού το όχημα χάνεται από το πεδίο που καταγράφει η κάμερα ασφαλείας, συμβαίνει το δυστύχημα, και οι περαστικοί, όπως φαίνεται στο βιντεοσκοπημένο υλικό, τρέχουν προς το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 21χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Οι έρευνες της Τροχαίας

Η Τροχαία συγκεντρώνει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, όπως είναι και το παραπάνω βίντεο, ενώ αναμένονται τόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργούνται στον νεαρό οδηγό, όσο και η ιατροδικαστική έκθεση με τα ευρήματα στη σορό του άτυχου διανομέα.

Κάποια από τα ερωτήματα στα οποία καλείται να δώσει απάντηση η προανάκριση είναι εάν ο οδηγός παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες κι εάν τη στιγμή της φονικής παράσυρσης έκανε κόντρα με κάποιο άλλο αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλεται.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης από τα μέχρι στιγμής δεδομένα της δικογραφίας δεν επιβεβαιώνεται ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ενδεχόμενο.

Από τις ίδιες πηγές προκύπτει με βάση τη δικογραφία ότι ο οδηγός, με καταγωγή από την Αλβανία, δεν έφερε δίπλωμα οδήγησης, κι ότι προς στιγμήν εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο του συμβάντος και παραδόθηκε.

Θεσσαλονίκηδιανομέαςδυστύχημα