Θεσσαλονίκη: Βγαίνουν στους δρόμους οι ντελιβεράδες- Διαμαρτυρία για τον θάνατο του 47χρονου
NewsroomΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο, όπου έχασε τη ζωή του ο 47χρονος διανομέας θα πραγματοποιήσουν εργαζόμενοι του κλάδου.
Στις εννέα το πρωί, θα συγκεντρωθούν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, όπου ο άτυχος 47χρονος διανομέας, παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος. Οι διανομείς θα μεταβούν αργότερα, στη Θέρμη από θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 47χρονου.
Στο μεταξύ, tη θλίψη και αγανάκτηση εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για το θάνατο του 47χρονου διανομέα στη Θεσσαλονίκη, που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας, καθώς χτυπήθηκε θανάσιμα από οδηγό ΙΧ στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.
Το ΕΚΘ απαιτεί να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες στον οδηγό που σκότωσε τον άτυχο συνάδελφο. ”Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του 47χρονου εργαζόμενου διανομέα”, καταλήγει η ανακοίνωση.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης