Ελλάδα|02.11.2021 18:50

Τάσος Ξιαρχό: Το έσκασε από το νοσοκομείο

Newsroom

Στο τμήμα οδηγείται ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόδρασή του από το νοσοκομείο.

Ο γνωστός χορογράφος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που υποστήριξε ότι έκανε, είχε μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο Νίκαιας για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, όπως είχε διαταχθεί από τον εισαγγελέα.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω»

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το θρίλερ που ακολούθησε για να βρεθούν τα ίχνη του, ο 29χρονος χορογράφος Τάσος Ξιαρχό έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο Τάσος Ξιαρχό, τις τελευταίες ώρες, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μετά από αναρτήσεις που έκανε, το βράδυ της Κυριακής (31/10), όπου σχολίαζε με ανάρμοστο τρόπο το σώμα και το ντύσιμο μίας άγνωστής του κοπέλας σε εστιατόριο.

Μετά την κατακραυγή και τα χιλιάδες υβριστικά σχόλια εναντίον του, ο Τάσος Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές ώστε να βρεθεί.

Τελικά, ο ίδιος εντοπίστηκε μετά από αρκετές ώρες και εκκλήσεις της οικογένειάς του, που προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του, και μεταφέρθηκε, για εξετάσεις, στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όσο τον αναζητούσε η αστυνομία, αφού ο ίδιος απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τις αντιδράσεις, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής στο TikTok με ένα βίντεο το οποίο και κατέβασε μερικά λεπτά αργότερα. «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

νοσοκομείοαπόδρασηαστυνομικό τμήμαΤάσος Ξιαρχό