Και τρίτος νεκρός στο τροχαίο της Λεωφόρου Ποσειδώνος
NewsroomΈνα ακόμη θύμα μετρά το φρικτό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.
Αυτοκίνητο με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι άνθρωποι οι οποίοι επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Βούλας - όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Το αντρόγυνο που επέβαινε στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε βαριά, με τον ένα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και τον άλλο στο «Τζάνειο».
Ένας εκ των δύο, οδηγός του ΙΧ, ηλικίας 74 ετών, έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων του τροχαίου σε τρεις. Η σύζυγός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κατάγματα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ΙΧ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν στο εν λόγω σημείο παρέσυρε τη μοτοσικλέτα. Ακαριαία πέθανε η συνεπιβάτιδα της μηχανής ενώ στο νοσοκομείο της Βούλας όπου μεταφέρθηκαν αρχικά οι αναβάτες της μηχανής διαπιστώθηκε και ο θάνατος του οδηγού της μοτοσικλέτας.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων