Θεσσαλονίκη: Αιματηρή ληστεία με νεκρό στην Τούμπα
NewsroomΥπέκυψε στα τραύματά του ο 44χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα ψιλικών ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ σοβαρά τραυματισμένος μετά από ένοπλη ληστεία στο ψιλικατζίδικο που δούλευε στη Θεσσαλονίκη.
Τον χτύπησε με το πιστόλι στο κεφάλι
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ από την αστυνομία, ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, ο ένοπλος που εισέβαλλε στο κατάστημα χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών Βορείου Ελλάδος που συλλέγουν στοιχεία ώστε να οδηγηθούν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών