Ελλάδα|08.11.2021 12:30

Βιασμός Λάρισα: Τι έδειξε ο έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού

Newsroom

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού εκπαιδευτικού στη Λάρισα, καθώς η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον προϊστάμενό της, έδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο στις αρχές το φόρεμά της στο οποίο υποστηρίζει ότι υπάρχουν ίχνη σπέρματος. Τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου έδειξαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το χρωμόσωμα ενός άνδρα.

«Προσκομίστηκαν στα εργαστήριά μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά μεταξύ των βιολογικών υλικών και υπάρχει γενετικό υλικό DNA τριών ατόμων εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας είναι άνδρας. Τα αποτελέσματα είναι αξιοποιήσιμα για συγκριτικές μελέτες», ανέφερε ο γενετιστής Γιώργος Φίτσιαλος.

«Νιώθω αηδία, φόβο και ενοχές»

Η εκπαιδευτικός μιλώντας για το τραγικό συμβάν ανέφερε ότι αισθάνεται «αηδία, φόβο και ενοχές». «Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Τις στιγμές που ήμασταν μαζί, προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας, επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί» πρόσθεσε.

Ο προϊστάμενος από την πλευρά του προχωρά σε αγωγές και μηνύσεις αρνούμενος τις κατηγορίες.

Λάρισαβιασμόςεκπαιδευτικός