Ελλάδα|09.11.2021 10:22

Προπονητής τένις κατηγορούμενος για κακοποίηση ανηλίκων: Είχε νοικιάσει σπίτι κοντά στο γήπεδο

Newsroom

Ενώπιον ανακριτή οδηγείται την Τρίτη 9 Νοεμβρίου ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών και συγκεκριμένα κοριτσιών 14 και 15 ετών. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του κατηγορουμένου την Δευτέρα, έπειτα από καταγγελίες γονέων ενώ μέχρι την κατάθεσή του στον ανακριτή, ο 34χρονος θα παραμείνει κρατούμενος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής ο οποίος διατηρεί ακαδημία τένις στα δυτικά προάστια φέρεται να είχε νοικιάσει σπίτι σε απόσταση 200 μέτρων από τα γήπεδα όπου έκανε προπονήσεις με τα ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ , γείτονες υποστηρίζουν ότι μέσα στο εν λόγω διαμέρισμα είχαν δει πολλές φορές παιδιά να μπαινοβγαίνουν είτα μόνα τους είτε με τον 34χρονο άντρα.

Το προφίλ του 34χρονου - Απίστευτες δηλώσεις από τον πατέρα του

Σύμφωνα με το Mega, ο κατηγορούμενος είχε μπει εδώ και δύο μήνες στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών καθώς 16χρονη και 20χρονη πρώην αθλήτριες του κατέθεσαν με λεπτομέρειες όσα έζησαν

Ο πατέρας του κατηγορούμενου μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι ο γιος του είναι αθώος και προέβη μάλιστα σε ορισμένες απίστευτες δηλώσεις: «Είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Είχε μία σχεσούλα, δεν ξέρω πόσο καιρό την είχαν τη σχεσούλα. Είναι ένα τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει», σημείωσε αρχικά και στη συνεχεια μετέφερε την ευθύνη στα ανήλικα κορίτσια.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα τα πιτσιρίκια ακόμα και οι μανάδες, πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί; Φταίμε όλοι μαζί».

κατηγορούμενοςπροπονητήςΤένιςσεξουαλική κακοποίηση