Ελλάδα|09.11.2021 20:58

Thug Slime: Ποιος είναι ο γνωστός τράπερ που εμπλέκεται στην επίθεση με μαχαίρι στον Κολωνό

Newsroom

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 9 Νοεμβρίου, σε καφετέρια επί της οδού Λένορμαν 158 στον Κολωνό.

Από την πρώτη στιγμή οι πληροφορίες του ethnos.gr ανέφεραν ότι δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι γνωστός τράπερ ονόματι Thug Slime, ο οποίος και προσήχθη από την αστυνομία. Από την επίθεση, που συνέβη κατά τη διάρκεια συμπλοκής 4 -5 ατόμων για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δύο άνθρωποι νοσηλεύονται, με την κατάσταση του ενός να κρίνεται σοβαρή, ενώ έχουν προσαχθεί τρεις.

Ποιος είναι ο Thug Slime που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης

Γεννημένος το 1996 στη Σόφια, από μητέρα Βουλγάρα και πατέρα Νιγηριανό, ο τράπερ, που το 2020 έβγαλε δύο άλμπουμ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε YouTube και Spotify και υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό του συμβόλαιο, μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στα Σεπόλια, όταν ήταν στην πρώτη δημοτικού.

 

Στο σχολείο, υπήρξε συμμαθητής με τον μικρό αδερφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα. Ως παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο, το οποίο, στην πορεία, αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω τραυματισμού στο γόνατό του. Αγαπούσε τη ραπ από μικρός, αλλά δεν έπαιρνε σοβαρά την απόφαση να γράψει τα δικά του κομμάτια. Το 2017 έπαιξε σε ένα βίντεο κλιπ Young Montanas.

 

Εκείνη την περίοδο ξεκίνησε να γράφει τα δικά του κομμάτια τα οποία ηχογράφησε, για πρώτη φορά, το 2018. Τον Φεβρουάριο του ’20 δέχτηκε από τον Mad Clip μήνυμα με σκοπό να υπογράψει με την Capital Records. Στην Ελλάδα βρίσκεται από το 2005 και, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν, «έχω ζήσει εδώ σχεδόν όλη μου τη ζωή και κάποιοι δεν με βλέπουν σαν Έλληνα».

τραυματίεςράπερπροσαγωγήΚολωνόςεπίθεση με μαχαίριthug slime