Κορονοϊός – Καταγγελία φαρμακοποιού: Έως και 1.000 ευρώ για rapid test με ψευδές αποτέλεσμα
NewsroomΔεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη δράση αρνητών οι οποίοι για να μην εμβολιαστούν έναντι του κορονοϊού φτάνουν σε σημείο να πληρώσουν μεγάλα ποσά για να πάρουν ψευδώς θετικά rapid test.
Καταγγελία σοκ από φαρμακοποιό
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο φαρμακοποιός Κώστας Μανωλόπουλος κατήγγειλε ότι σε δύο περιπτώσεις στην επαρχία , πολίτες προσέφεραν σε φαρμακοποιούς από 500 μέχρι και 1000 ευρώ για να τους δηλώσουν ψευδώς θετικά rapid test. «Το κάνουν με το σκεπτικό ότι θα γλιτώσουν για ένα εξάμηνο τα rapid test και θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Μανωλόπουλος τόνισε ότι συνάδελφοί του δέχονται συστηματικά ενοχλήσεις μέσω τηλεφώνου από άτομα που συνήθως δεν τα γνωρίζουν προσωπικά και τους ζητούν να «ολοκληρώσουν» το τεστ δίχως να προσέλθουν, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι είναι δήθεν αθλητές και χρειάζονται σε συχνή βάση να κάνουν τεστ και δεν προλαβαίνουν.
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν