Σοφία Μιχαλίτση: Έφυγε από τη ζωή η εμβληματική ραδιοφωνική παραγωγός
NewsroomΠέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός Σοφία Μιχαλίτση. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος από τη δεκαετία του ‘70 υπήρξε από τις πιο εμβληματικές μορφές του.
Ποια ήταν η Σοφία Μιχαλίτση
Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως μουσική επιμελήτρια σε θεατρικές παραστάσεις. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, η ίδια υπήρξε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας ενώ, το 1989, ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2000. Η Σοφία Μιχαλίτση στον τότε ΣΚΑΪ 100,4 επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή «Τριάρι με τραντζίστορ».
Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη, 17 Νοέμβρη, στις 12.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία.
- Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα στη Δυτική Αττική: Εκκενώνονται περιοχές - Τιτάνια μάχη πυροσβεστών και εθελοντών - Live ενημέρωση
- Κυψέλη: Χωρίς αποτυπώματα και DNA η βαλίτσα όπου βρέθηκε η 38χρονη - Ο «Μάρκος» που ψάχνει η ΕΛΑΣ
- Επέζησε μετά τον αποκεφαλισμό του και έκανε πλούσιους τους… γονείς του – Η απίθανη ιστορία του Μάικ από το Κολοράντο
- Οι ομάδες που καθορίζουν τη νέα Euroleague: Τα φαβορί, οι αντεπιθέσεις και οι μεγάλες εκπλήξεις