Τρίκαλα: Αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του ο αστυνομικός
NewsroomΑρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του. Την υπόθεση χειρίστηκαν οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο αστυνομικός υπηρετεί στα Τρίκαλα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.
Ο συνήγορος του αστυνομικού δήλωσε στο trikalavoice.gr ότι ο εντολέας του «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».
Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς «εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!