Ελλάδα|15.11.2021 10:57

Λαμία: Ασθενής με κορονοϊό βγήκε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου και επιτέθηκε σε γιατρούς

Newsroom

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λαμία το βράδυ της Κυριακής 14 Νοεμβρίου, όταν μία ασθενής με κορονοϊό βγήκε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου και σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η 52χρονη ασθενής  που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις αρχές Νοεμβρίου, φέρεται να επιτέθηκε στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Η προσπάθεια των νοσηλευτών να αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς εκείνη έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο, ενώ φέρεται να κρατούσε στα χέρια της το Ευαγγέλιο και ένα σταυρό! 

Η ασθενής βγήκε γυμνή στον διάδρομο  ενώ το προσωπικό που είχε βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία και να καλέσει την αστυνομία. Εξαιτίας της συγκεκριμένης γυναίκας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους υπόλοιπους ασθενείς.

Για το περιστατικό αναμένεται παρέμβαση Εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής - που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είναι νοσηλεύτρια που έχει μπει σε αναστολή - να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο και να πάει σε κάποια ειδική πτέρυγα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 53χρονη δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική, έχοντας επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορονοϊό στο ίδιο κτίριο.

ΚορονοϊόςΛαμίαασθενήςγυναίκαγυμνή